Vriendenkring

Hier benaderen wij diegenen onder jullie, die zich kunnen voorstellen vriend van Quo Vadis Nederland te worden. En wij hopen dat deze kring groot gaat groeien, want hij wordt een wezenlijk bestanddeel van ons werk.

Dialoog

Het Quo Vadis Impresariaat heeft impulsen en plannen.

Wij willen die verwerkelijken. We bouwen een organisatie, een infrastructuur op om onze doelen te bereiken. Maar ons aandeel en het aandeel van de kunstenaars en ensembles is maar één deel van het geheel wat wil ontstaan.

Het andere deel zijn jullie, het publiek, die komen om de producties te beleven, die komen om de kunstenaars live te zien en om te ervaren, hoe zij de wereld aan-schouwen door de ogen van hun kunst, de euritmie. Wij zoeken het levendige contact met jullie en wij gaan in verschillende plaatsen regelmatig voorstellingen en ontmoetingen organiseren. Dit hebben wij eind 2018 en begin 2019 met meet-in’s voorbereid, een nieuwe vorm van dialoog tussen kunstenaars en een geïnteresseerd publiek. Wij hopen natuurlijk, dat veel mensen regelmatig komen kijken en dan ook blijven komen, omdat zij geboeid raken door ons aanbod.

Vriendenkring & Garantiefonds

Ondersteunen, uitwisselen en mede mogelijk maken…

En we hopen, dat de kring van vrienden en het garantiefonds, die tijdens de era van Impresario Imke Jelle van Dam zijn ontstaan en die altijd weer zijn werk op hartverwarmende wijze hebben ondersteund, dat deze vrienden en ondersteuners ook ons werk een open hart tegemoet treden. Wij vragen jullie ons verder te blijven ondersteunen.

Interesse gewekt?

De vriendenkring en het garantiefonds zijn op dit moment noch in de maak. Als je interesse hebt om de Quo Vadis Community te ondersteunen en het professionele werk met podiumeuritmie in Nederland te bevorderen, meldt je dan of voor de Nieuwsbrief of voor de vriendenkring/het garantiefonds aan of voor allebei.

Wij laten van ons horen als er nieuwe ontwikkelingen gaande zijn.